"En muchos bares alcoyanos están desapareciendo algunas tapas muy típicas, por eso y mucho más...PLATAFORMA SALVEMOS EL ABISINIO"
Cert, en molts bars alcoians ja no es servixen moltes tradicionals tapes alcoianes, i entre elles, una de les què més m'agraden, els abissinis. Fora de bars amb solera com El Mamella o el Victor´s és difícil trobar-les.
Un llibre on apareixen reflectides les tapes alcoianes és Cuina Tradicional Alcoiana d'Edicions Tivoli. La recepta és senzilla: Es bullen els ous, i una vegada freds, es tallen en quatre trossos al llarg. S'arrebossen i després es frigen. Ingredients: Ous, farina, oli i sal. Bon profit!
"Es verdad, en muchos bares alcoyanos ya no se sirven muchas tradicionales tapas alcoyanas, y entre ellas, una de las que más me gustan, los abisinios. Fuera de bares con solera como El mamella o el Victor´s es difícil encontrarlas.
Un libro donde aparecen reflejadas las tapas alcoyanas es Cocina Tradicional Alcoyana de Ediciones Tivoli.
La receta es sencilla: Se hierven los huevos, y una vez fríos, se cortan en cuatro trozos a lo largo. Se rebozan y luego se fríen. Ingredientes: Huevos, harina, aceite y sal. ¡Qué aproveche!"
I el garibaldino i les espardenyes!
ResponderEliminarAçó és l´apocalipsis de l´univers taperil alcoià!!! El món s´acavarà quan s`extinguisca la fritanga a Alcoi. Xe, ni Nostradamus, tú.
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